Te Koop

PROJECTEN TE KOOP:


MODERNE ALLEENSTAANDE NIEUWBOUW TE GERAARDSBERGEN

LAATSTE ruime, moderne nieuwbouw villa in de residentiële verkaveling "Steenbakkerij" te Goeferdinge op een ZUIDGERICHT lot van 460 m². De ruwbouw is reeds wind- en regendicht en u heeft nog de volledige keuze van de afwerking. Modern-klassieke, kwaliteitsvolle woning met lichtrijke ruimtes dankzij grote glaspartijen. Ideaal gelegen: rustig en toch vlakbij stadscentrum en shopping op Astridlaan. 3 slaapkamers en 1 dressing. Mooie keuken met uitbouw en afwas-eiland. Koele berging en aparte wasplaats. Ruime badkamer met bad, dubbele lavabo, inloopdouche en een apart toilet op de nachthal. Gang en overloop met 'open vide'. Begaanbare zolder van 30 m². Energiezuinige woning dankzij ventilatie type D, luchtdichtheid en veel isolatie. Ondehoudsvriendelijk woning: mat verglaasde dakpannen, ceder dakoversteken, PVC ramen met elektrische rolluiken op de verdieping, electrisch bediende sectionaalpoort. Regenput 15.000 liter.

 

Goeferdinge, Steenbakkerij 62: voorgevel

 

Goeferdinge, Steenbakkerij 62: achtergevel

 

goef lot 62

 

lot 62 grondplan

 

lot 62 verdiepingsplan
landelijke woning te Wortegem-Petegem

LAATSTE VRIJSTAANDE, LANDELIJKE, BEN - WONING TE KOOP op een mooi lot van 500 m² op de hoek van de Deinzestraat en Ooikeplein te Ooike (Wortegem-Petegem). Centraal gelegen tussen N60 (oudenaarde) en E17 (Kruishoutem). De ZUIDELIJK GERICHTE woning zal klaar zijn tegen eind 2016. Subsidies en vrijstelling RV zijn mogelijk dankzij E peil van E30!! Dus 'bijna-energie neutraal' (dit wordt de norm in 2020!!) Laag energieverbruik dankzij kwalitiatieve bouw, optimale isolatie, ventilatie D, luchtdichtheid en zonnepanelen. Cederhouten carport en tuinberging zijn inbegrepen. Eveneens ideaal als vastgoedinvestering om te verhuren! 

 

Ooike lot 3 voorgevel Juli 2016

 

Ooike lot 3 achtergevel Juli 2016

 

 

 

Ooike totaalbeeld

 

 

Ooike 1

 

 

PDF - Symbool 2 TOTAALBEELD

 

PDF - Symbool 2 grondplan LOT 1-2-3 

 

PDF - Symbool 2 gevel LOT 1-2-3 
Geraardsbergen - Schendelbeke

4 halfopen woningen in knusse landelijke stijl te koop nabij station. Goede bereikbaarheid naar Geraardsbergen en naar Brussel via spoor. Een veilig fietspad brengt u naar het centrum van Geraardsbergen. BIJNA ENERGIE NEUTRAAL (BEN): E30 of lager, dus heeft u recht op subsidies en belastingvermindering. Kwalitatieve bouw met eigen keuze van de afwerking. Bouwstart voorjaar 2017. 2 woningen werden reeds verkocht!

Schendelbeke 1

Schendelbeke 2

PDF - Symbool 2†klik hier voor de bouwplannen

PDF - Symbool 2†klik hier voor het grondplan

PDF - Symbool 2†klik hier voor het verdiepingsplan